Aangifte inkomstenbelasting

Uitnodiging tot het doen van aangifte!

Gedurende het gehele jaar gaat de belastingdienst over tot het verzenden van de uitnodigingen tot het doen van aangifte inkomstenbelasting. Ondanks alle informatie en voorlichting kan het natuurlijk zo zijn dat u het toch niet aandurft de aangifte zelf te doen. Elk jaar zijn er weer belastingherzieningen waardoor de aangifte elk jaar weer anders is dan voorgaande jaren. Veel regels zijn veranderd en het is dan ook heel belangrijk dat de juiste regels worden toegepast.

Taxabel biedt aan om u professioneel bij te staan in het afwikkelen van uw aangifte inkomstenbelasting. Taxabel gaat er vanuit dat u zeker wilt zijn dat uw aangifte correct en voor uzelf zo optimaal mogelijk wordt afgehandeld.

Het belastingrecht is te complex om uw aangifte inkomstenbelasting door zomaar 'een kennis' zonder de juiste opleiding te laten invullen. Er zijn veel verschillende bedrijven die u willen helpen, zoals bijvoorbeeld assurantie- en hypotheekadviseurs. De vraag blijft echter of door hen de aangifte op de beste manier wordt ingevuld. Bovendien vult de belastingdienst niet meer op grote schaal in voor de burgers, waardoor U op uzelf bent aangewezen... of op Taxabel!