Bezwaar

Het kan soms voorkomen dat u of iemand die u kent een conflict heeft met de belastingdienst. Dit kan komen doordat u per abuis een fout heeft gemaakt in uw opgaaf aan de belastingdienst. Echter komt het door de landelijke drukte bij de belastingdienst regelmatig voor dat de belastingdienst een fout heeft gemaakt in de beoordeling van uw aangifte. Daarnaast kan het voorkomen dat u het niet eens bent met een beslissing van de belastinginspecteur.

Taxabel bemiddeld tussen particulieren en de belastingdienst. Het is de taak van Taxabel om ingewikkelde belastingkwesties en onduidelijkheden in de aanslagen te vertalen in een voor u begrijpelijk verhaal. Hierdoor kunt u inzicht verkrijgen in uw fiscale situatie.

Indien de belastingdienst een fout heeft gemaakt, kan Taxabel u begeleiden in uw bezwaar. In dit geval maakt Taxabel behoorlijk wat kosten. Taxabel vraagt aan u voor het opstellen van een bezwaarschrift slechts een kleine eigen bijdrage (zie prijslijst). Taxabel maakt uiteraard veel meer kosten, echter deze kosten komen niet voor uw rekening. Het komt wel eens voor dat de belastingdienst een vergoeding verleend voor de kosten gemaakt door uw adviseur. Taxabel tekent uw bezwaar aan op voorwaarde dat deze vergoeding Taxabel toekomt. Dit wordt vooraf met u overeengekomen, zodat uw eigen bijdrage voor het opstellen van een bezwaarschrift niet verder op kan lopen dan uw eigen bijdrage.